Szolgáltatások

Esküvői ruhák kölcsönzése

Bár a külső szemlélő számára úgy tűnik, hogy a menyasszonyi ruhák évszázadok óta nem változtak, már két év alatt is sokat alakul a divat, ezért készül üzletemben, évről évre új kollekció. A csipke nagy divat idén, akárcsak a pántnélküli, a félpántos, az aszimmetrikus, a sellő, a viktoriánus, zárt nyakú és a jól bevált, régi, romantikus stílusú ruhák.

Széles választék várja azokat a menyasszonyokat, akik a kínálatból bérelik a ruhát. Az üzletemben egyaránt megtalálhatóak az enyhén vintage, a bohém, a vidám és az egyszerű és egyben elegáns ruhák. Kívánom, hogy éljék át életük legszebb napját benne.

Esküvői ruhákat bemutató galériánk itt érhető el.

Esküvői ruhák készítése

A menyasszonyi ruha varrás egy bizalmi választás, mert egy rajz alapján nem mindenki látja előre a végeredményt, de érdemes a szakértő véleményére hallgatni, hiszen több éves tapasztalat áll rendelkezésemre. Azt szeretném, hogy senkinek ne kelljen kivetkőznie az egyéniségéből a nagy napra. Arra törekszem, hogy a kifinomultság és a stílusérzék álljon a tervezés középpontjában. Figyelemmel követem a divatot és folyamatosan inspirálódom. Az érzékenyebb darabok kézzel készülnek. Az olasz és francia csipkék megkívánják a sok-sok kézimunkát.

Azok, akik ragaszkodnak az új esküvői ruhához, de nem tudják megvenni, vagy nem tudják egy életen át őrizgetni, bérelhetik is a ruhát.

Esküvői ruhákat bemutató galériánk itt érhető el.

Kiegészítők

Fátyol, fejdísz, ékszer és kesztyű többféle stílusban.

Gyűrűpárna